Teatrul Naţional, Bucureşti



– clădirea TNB: alte finisaje (materiale, texturi, culori), supraetajare (zona terasă), modificări uşoare ale golurilorşi închiderilor (cel mai probabil ca urmare a lucrărilor de consolidare), apariţia unei scări suplimentare între „pălărie” şi corpul din spate (cu faţada în şah), montarea unui perete de sticlă perimetral terasei (nu exista în momentul realizării pozei);
– gura de acces pasaj subteran: refacerea parapeţilor şi balustradelor (formă şi finisaj), reamenajarea spaţiului verde din jur.

localizare în prezent: Bd. Nicolae Bălcescu, Nr. 2, Sector 1
sursa online a fotografiei originale: rezistenta.net



Comparație ATUNCI - ACUM. Plimbaţi cursorul peste imagine.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
share on Tumblr
Tumblr
Email to someone
email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *