la Combinatul Fondului Plastic, Bucureşti

Aici s-au realizat elementele decorative ale fântânilor din noul Centru Civic, de pe bd. Victoria Socialismului (actual bd. Unirii) şi din piaţa Unirii.

” alt=”” width=”720″ height=”720″ />

localizare în prezent: strada Băiculeşti nr. 29, sector 1, Bucureşti
sursa online a fotografiei vechi: colecţia Mihai Oroveanu via expoziţia „EXPO_01_BUC_ARH_SP.PUBLIC”, organizată la Salonul de Proiecte

Comparație ATUNCI - ACUM. Plimbaţi cursorul peste imagine.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
share on Tumblr
Tumblr
Email to someone
email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.