Costin Gheorghe

Jurnal

theNow la Etnovember 2014

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrPrint this pageEmail this to someone

 

Sunt foarte bucuros și onorat că am fost invitat de o bună prietenă, Biborka Bartha (Bibi), să prezint proiectul theNow publicului din Brașov, cu ocazia festivalului anual Etnovember.
Cu mare părere de rău, nu am realizat încă material cu acest oraș, pentru a-l expune, dar m-am gândit la o alternativă potrivită – 12 comparații din București, municipiu care împlinește anul acesta 555 de ani de la prima atestare documentară.
Festivalul va dura 3 zile, între 15-17 noiembrie 2014, iar expoziția va fi în Aula Magna a Universității Transilvania. Voi fi și eu prezent la deschidere, pe 15 noiembrie, ora 13.00, așadar voi avea ocazia să mă ocup, în acel weekend, și de realizarea materialului pentru viitoare comparații din Brașov. Ard de nerăbdare să văd rezultatele acestora, întrucât am găsit un proiect online extrem de insteresant, orasulmemorabil.ro, cu multe informații despre istoria fotografiată a Brașovului.

UPDATE: comparațiile se regăsesc aici

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *